If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние ги слагаме с пясък вместо с грес.
Колега освен да взема и аз да ги наредя така?
Човека питаше конкретно за маншона не за греста скобите или гайката.
Не се ядосвай, колега, ако не съм по-темата просто маншоните от Евро 07 не са това, което трябва да са и реших да покажа какво е читав маншон комплект. Иначе ясно, че като вземем една гола гума от магазина за 5 лева ще търсим с какво да я монтираме - я миши опашки, я нещо друго, стари гайки, грес, криви зегери и т.н. Ти специално може да си го монтирал читаво, аз говоря малко по принцип, сорка.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Маншона е Ricambi Originali,или по за такъв ми го дадоха от представителството,в сервиза ми казаха че това е което ми трябва във вторник ще се монтира,гайка,зегерка,скоби съм поръчал отделно.
Не се ядосвай, колега, ако не съм по-темата просто маншоните от Евро 07 не са това, което трябва да са и реших да покажа какво е читав маншон комплект. Иначе ясно, че като вземем една гола гума от магазина за 5 лева ще търсим с какво да я монтираме - я миши опашки, я нещо друго, стари гайки, грес, криви зегери и т.н. Ти специално може да си го монтирал читаво, аз говоря малко по принцип, сорка.
Хах... маншони за 5лв,маншони за 50лв. Всякакви съм взимал,ако уцелиш ментак,ако ще и 1000лв да си дал,боклука си е боклук,зегерки,скоби,че на старата зегерка какво и е ? Скоби се продават във всеки един магазин за авто части,така и не го монтирах този маншон от ЕВРО 07 защото просто ме домързя да се захвана със смяната,а и добре,че я закарах на монтьор,писал съм по-горе.
Неупреновия маншон на Вюрт който монтирах на пежото не можа да изкара и година,все пак Вюрт си е водеща марка на пазара,прехвалиха ми го дадох към 30 кинта(по спомени)защото бях на зор. Вюрт Вюрт ама се скъса,така,че нещата са много относителни с качествените части в България.
Не се ядосвам,изобщо. На твоята снимка има комплект всичко,като все си мисля,че зегерката не е тази която е показана,а е от тези със ушенцата.
Поздрави.
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Хах... маншони за 5лв,маншони за 50лв. Всякакви съм взимал,ако уцелиш ментак,ако ще и 1000лв да си дал,боклука си е боклук,зегерки,скоби,че на старата зегерка какво и е ? Скоби се продават във всеки един магазин за авто части,така и не го монтирах този маншон от ЕВРО 07 защото просто ме домързя да се захвана със смяната,а и добре,че я закарах на монтьор,писал съм по-горе.
Неупреновия маншон на Вюрт който монтирах на пежото не можа да изкара и година,все пак Вюрт си е водеща марка на пазара,прехвалиха ми го дадох към 30 кинта(по спомени)защото бях на зор. Вюрт Вюрт ама се скъса,така,че нещата са много относителни с качествените части в България.
Не се ядосвам,изобщо. На твоята снимка има комплект всичко,като все си мисля,че зегерката не е тази която е показана,а е от тези със ушенцата.
Поздрави.
Така,днес ходих да сменям маншона,но майсторът категорично каза че не е този който ми трябва.Премерих го и наистина вътрешната част се оказа много по широка.Проверих вътрешния маншон от към страната на пасажера и се оказа че е същият като този който съм купил???Доколкото схващам английски купеният е се поставял на трипода или (карето).Направо съм в шах,колко маншона съществуват за това вътрешно каре?Пускам снимките на маншоните та дано някой ми каже кой е правилният.Първата е на маншона който имам и не става по думите на майстора(снимка от вътрешната страна има на предната страница на темата),на втората е пак някакъв вид вътрешен,на третата май е вънкашен но тук с тези обратни волани нищо не е сигурно.
Поръчвам ги от тук:http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/156_Cv_Boot.shtml
Така,днес ходих да сменям маншона,но майсторът категорично каза че не е този който ми трябва.Премерих го и наистина вътрешната част се оказа много по широка.Проверих вътрешния маншон от към страната на пасажера и се оказа че е същият като този който съм купил???Доколкото схващам английски купеният е се поставял на трипода или (карето).Направо съм в шах,колко маншона съществуват за това вътрешно каре?Пускам снимките на маншоните та дано някой ми каже кой е правилният.Първата е на маншона който имам и не става по думите на майстора(снимка от вътрешната страна има на предната страница на темата),на втората е пак някакъв вид вътрешен,на третата май е вънкашен но тук с тези обратни волани нищо не е сигурно.
Поръчвам ги от тук:http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/156_Cv_Boot.shtml
---
Затова се мери карето и полуоската с шублер В описанието на маншона си пише колко мм е малкия, големия диаметър и дължината. Отделно от това тия маншони са страшно скъпи май ..
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Скъпи са да,но за колата предпочитам да купувам само от доказани дилъри или представителства а не от Ebay да речем.
Някаква идея дали този на снимка 2 ще стане?
Намерих още един който го дават за моделите 99-00г,но е точно като моя,само тази капачка не схванах къде се слага:
Колега от снимка 2 маншона ще се разкъса за отрицателно време - много е къс(поне при мен се скъсаха и двата),
а този от последния ти пост така като го гледам е май за шестак но може и да греша,
утре ще гледам да ти снимам маншоните с които съм в момента.
Но както е отбелязал колегата,измери си малкия и големия диаметър на маншона от снимката която си направил.
Comment